top of page

Microsoft Teams Güncellendi: Yeni Kanallar Deneyimi

Microsoft Teams 12 Eylül 2023'te güncellendi. Yeni kanal deneyimi, ekiplerin görevlere odaklanmasına ve bu görevlerde kalmasına, herkesi hızlandırmasına ve gerçek zamanlı olarak aktif olarak etkileşim kurmasına olanak tanıyan sezgisel bir tasarımla oluşturuldu.



Yeni Teams'de aşağıdaki özellikler kullanıma sunulacaktır:

  • Oluşturma kutusu ve son gönderiler sayfanın üst kısmında görünecek. Yeni bir gönderi başlatmak, en son konuşmaları takip etmek ve katılmak artık çok daha kolay olacak, bu da kullanıcılara hiçbir şeyi kaçırmadıklarına dair güven verecek.

  • Kullanıcılar, tıpkı bir sohbet gibi tartışmayı daha ilgi çekici ve senkronize hale getiren bir konuşma görünümüne gidebilecek. Kullanıcılar ayrıca gönderiyi çıkarabilir, tartışmaya göz kulak olabilir ve diğer konular üzerinde çalışmaya devam edebilecek.

  • Kolaylaştırılmış bir bilgi bölmesi, kanal üyeleri ve sabitlenmiş gönderiler gibi tüm önemli bağlamsal bilgileri içerecek, böylece yeni ekip üyeleri hızlı bir şekilde ihtiyaç duydukları bilgileri doğrudan kanalda bulabilecek.

  • Herkesin kanalda neyin önemli olduğunu bilmesini kolaylaştırmak ve kanala hızlı bir şekilde başvurmak için gönderiler sabitlenebilecek.

  • Basitleştirilmiş badging, kullanıcıların ekiplerde yeni okunmamış etkinlikler olduğunda anlamalarını kolaylaştırabilecek. Ek olarak, basitleştirilmiş tasarım, kullanıcıların @mentioned olduğu kanallar gibi en çok dikkat gerektiren belirli kanallara odaklanmalarına yardımcı olacak.





22 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page