top of page

İşteki yardımcı pilotunuz Microsoft 365 Copilot ile tanışın!

Güncelleme tarihi: 5 Şub

Bugün, yeni nesil yapay zekanın gücünü işe taşıyoruz.

İnsanlar hayal etmeye, yaratmaya ve yenilik yapmaya programlıdır. Her birimiz bize amaç veren işler yapmaya çalışıyoruz: harika bir roman yazmak, bir keşif yapmak, güçlü topluluklar oluşturmak, hastalara bakmak. İşimizin özüne bağlanma dürtüsü hepimizin içinde yaşıyor. Ancak bugün, zamanımızı, yaratıcılığımızı ve enerjimizi tüketen görevlere, angarya işlerle çok fazla zaman harcıyoruz.




Kelimelerinizi gezegendeki en güçlü üretkenlik aracına dönüştürmek için büyük dil modellerinin (LLM'ler) gücünü Microsoft Graph ve Microsoft 365 uygulamalarındaki verilerinizle birleştirir.


Microsoft Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Satya Nadella, "Bugün, çalışma şeklimizi temelden değiştirecek ve yeni bir üretkenlik artışı dalgasının kilidini açacak olan, bilgisayarla etkileşim şeklimizin evriminde bir sonraki büyük adımı işaret ediyor" dedi. "İşe yönelik yeni yardımcı pilotumuzla insanlara daha fazla yetki sağlıyoruz ve teknolojiyi en evrensel arayüz olan doğal dil aracılığıyla daha erişilebilir hale getiriyoruz."


Copilot, Microsoft 365'e iki şekilde entegre edilir. Yaratıcılığı açığa çıkarmak, üretkenliğin kilidini açmak ve becerileri geliştirmek için her gün kullandığınız Microsoft 365 uygulamalarına (Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams ve daha fazlası) entegre olarak sizinle birlikte çalışır.


Copilot ile kontrol her zaman sizdedir. Neyi saklayacağınıza, değiştireceğinize veya atacağınıza siz karar verirsiniz. Artık Word'de daha yaratıcı, Excel'de daha analitik, PowerPoint'te daha anlamlı, Outlook'ta daha üretken ve Teams'de daha işbirlikçi olabilirsiniz.

44 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page