top of page

Azure AD'nin adı Microsoft Entra ID oldu!

Microsoft Entra ürün ailesini birleştirmek, modern çoklu bulut kimlik güvenliğindeki ilerlemeyi yansıtmak ve herkes için güvenli erişim deneyimlerini basitleştirmek için Azure Active Directory'yi (Azure AD) Microsoft Entra kimliğine yeniden adlandırıyoruz.




Herhangi bir işlem yapmanız gerekmez


Bugün Azure AD kullanıyorsanız veya kuruluşunuzda şu anda Azure AD dağıtıyorsanız, hizmeti kesintisiz kullanmaya devam edebilirsiniz. Tüm mevcut dağıtımlar, yapılandırmalar ve tümleştirmeler, sizin herhangi bir eyleminiz olmadan bugün olduğu gibi çalışmaya devam edecektir.


Azure portal, Microsoft 365 yönetim merkezi ve Microsoft Entra yönetim merkezi aracılığıyla erişebileceğiniz tanıdık Azure AD özelliklerini kullanmaya devam edebilirsiniz.


Yalnızca ad değişiyor


Tüm özellikler ve özellikler üründe hala kullanılabilir. Lisanslama, koşullar, hizmet düzeyi sözleşmeleri, ürün sertifikaları, destek ve fiyatlandırma aynı kalır.


Hizmet planı görünen adları 1 Ekim 2023'te değişecektir. Microsoft Entra Kimliği Ücretsiz, Microsoft Entra Kimliği P1 ve Microsoft Entra Kimliği P2 tek başına tekliflerin yeni adları olur ve geçerli Azure AD planlarına dahil edilen tüm özellikler aynı kalır. şu anda Azure AD olarak bilinen Microsoft Entra kimliği, Microsoft 365 E3 ve Microsoft 365 E5 dahil olmak üzere Microsoft 365 lisans planlarına dahil edilmeye devam edecektir.





49 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page